tisdag 20 april 2010

Rösta inte på islands bidrag i Eurovision i år!

Jävla f*tt helvete... hörde precis på nyheterna att Arlanda ska stängas kl 20.00 och kanske öppnar igen onsdag morgon elr förmiddag... gaaaaaah!!!! Mammas plan går kl 10.15 imorgon så vem vet, planet kanske bara blir några timmar försenat istället för inställt? Tycker så synd om mamma, hon blev så besviken och det är säkert min syster också... =( 
DUMMA VULKAN!  
DUMMA ASK-MOLN!!  
DUMMA ISLAND!!! 

RÖSTA INTE PÅ ISLANDS BIDRAG I EUROVISION I ÅR!!

3 kommentarer:

 1. Om mamma är stressad.. gissa hur JAG känner mig? Hur fan ska ja kunna åka med abbie o tuffen o alla väskor o magen o allt om mamma inte kommer :( ?! Håller verkligen tummarna att hon kommer iväg imorrn.

  Ditt paket kom förresten i fredags, just so you know.

  SvaraRadera
 2. Skjut fram resan några dagar och boka bara om biljetterna är ett alternativ? :/
  Men jag tror att hon kommer iväg imorrn. Arlanda öppnar imorgon "åtminstone" (stod det i aftonbladet) kl 10 och mammas plan går ju 10.15 så... ev att planet lyfter nån timme senare kanske men jag är nästan helt säkert på att hon kommer åka.

  Ooh! Can't wait ;)

  SvaraRadera
 3. Ja vill inte boka om min biljett.. för de första så kostar det 3000kr och sen blir det massa knas eftersom Tuffens papper bara gäller ett visst antal dagar. Om mamma inte kan komma imorrn så hoppas ja att hon kommer den 27 iaf, vet att hon vill vara här så länge som möjligt. Men största anledningen att hon ska komma hit är ju för att kunna åka med mig tillbaka till sverige. Är ju därför vi betalade för hennes biljett. Om de inte går så har ja frågat micke om han kan komma ist. Men hoppas hon kan komma imorrn som sagt.

  SvaraRadera

❤ Sharing is Caring ❤