Beställa

I'm currently working on starting a website in English, until then if you have any questions, please contact me at: marie_jonsson57@hotmail.com

Är du intresserad av att beställa något? Vad kul!
Av mig kan du beställa porträtt, tatueringsskisser, illustrationer, karikatyrer, personliga kort - vad du vill!

Storlek & Material:
Du kan välja mellan pappers storlekar i A5, A4 och A3. Dom material som jag använder mig av är blyerts/grafit, Promarkers/Flexmarkers/Triamarkers, Prismacolor pennor samt svart och vit bläck. Du får välja om det ska var målat med blyerts eller i färg.

Prislista: (Uppdaterade priser 2016)
Priserna varierar beroende vilket på material, motiv och mått du önskar. Bilder i färg kostar mer då det kräver fler arbetstimmar. Priserna som står nedan är utgångspriser men kan variera upp eller ner. 

Porträtt:
En detaljerad bild på ett djur/person i blyerts:
A5 storlek kostar 1000:- 
A4 storlek kostar 1300:-
A3 storlek kostar 1600:-


En detaljerad bild på ett djur/person i färg:
A5 storlek kostar 1300:-
A4 storlek kostar 1600:-
A3 storlek kostar 2000:-


Fler föremål: Priserna inkluderar antingen ett huvud och bröst eller en helkropps bild av ett djur/person. Utöver ett djur/person på samma papper tillkommer det en extra kostnad på 200:- per huvud eftersom det kräver fler arbetstimmar.

Illustrationer:
Priset varierar (från 500 och upp) beroende på motiv och storlek. Vänligen kontakta mig för mer info.


Karikatyrer: 
Du får välja om det ska vara en lekfull eller mer verklighetstrogen bild. Du kan lägga till valfri bakgrund, objekt, texter/budskap m.m.

En enkel karikatyr (utan bakgrund/objekt) i svart kontur/blyerts:
A5 storlek kostar 500:-
A4 storlek kostar 700:-
A3 storlek kostar 900:-

En detaljerad karikatyr (med bakgrund/objekt) med svart kontur/blyerts:
A5 storlek kostar 700:- 
A4 storlek kostar 900:-
A3 storlek kostar 1100:-

En enkel karikatyr (utan bakgrund/objekt) i färg:
A5 storlek kostar 600:-
A4 storlek kostar 800:-
A3 storlek kostar 1000:-

En detaljerad karikatyr (med bakgrund & objekt) i färg:
A5 storlek kostar 800:- 
A4 storlek kostar 1000:-
A3 storlek kostar 1200:-Tatueringsskisser: 
Priset varierar (från 500 och upp) beroende på färg, motiv och storlek.
Vänligen kontakta mig för mer info.Personliga Kort/Tavlor: (T.ex. till födelsedagar/dop/student/bröllop)
Kort blir målade på tjockare papper (120gsm-180gsm). Priset varierar beroende på färg, motiv och storlek. Vänligen kontakta mig för mer info.Beställningsprocessen:
Välja dina foton: Välj några av dina bästa bilder av motivet. Jag föredrar att bilderna som du skickar är stora, tydliga och skarpa.
(Bilder som skickas via vanlig post kommer att återlämnas tillsammans med det färdiga porträttet).

Kontakta mig: Kontakta mig med dina foton och låt mig veta dina önskemål

Bakgrund: Du kan lägga till en annan bakgrund, ta bort oönskade objekt och inkludera flera objekt i scenen.


Betalning:
Innan jag börjar: Jag tar en handpenning på hälften av det fulla beloppet för att börja arbeta ditt porträtt. Om du av någon anledning ångrar dig kommer handpenningen återbetalas (minus en liten avgift beroende på hur långt jag har kommit på din målning). Jag accepterar betalning via banköverföring, Swish eller Paypal. Jag accepterar också kontant betalning vid avhämtning.

Avslut:
Resterande beloppet betalas när porträttet är klart och godkänt av dig. Alla porträtt packas noggrant för att förhindra skador under frakten.


Målnings Processen:
Kontakt med kunden: Du kommer att ha förmånen att kunna följa målningens framsteg via e-post (eller via min blogg) och komma med förslag jag målar ditt porträtt. Det är det perfekta sättet att kunna hålla dig uppdaterad hela tiden.

Tid: Det tar mig ungefär 2-5 dagar att slutföra en bild beroende på storlek och material (kan ta längre tid om jag har flera beställningar men detta informeras du om innan jag börjar med bilden).

Slutresultatet: Jag skannar den slutgiltiga bilden och e-mejlar den eller lägger upp den på min blogg för att se till att du är helt nöjd med resultatet. Även om ditt porträtt är klart kan du fortfarande begära möjliga ändringar. När du har godkänt bilden betalas den resterande summan och jag kommer att skicka bilden/porträttet. Jag kommer antingen att skicka den säkert paketerat i ett hårt kuvert/paket eller i en rulle beroende på storlek. Observera att fraktkostnaden kan variera beroende på i vilken del av världen du befinner dig samt vilket sätt du vill ha den skickad.


Tveka inte att kontakta mig på:
marie_jonsson57@hotmail.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

❤ Sharing is Caring ❤