onsdag 21 april 2010

Vet inte om jag ska skratta eller gråta...

Klockan är 6 på morgonen. Jag är trött, mår illa och ont i magen. Är nervös för mammas skull. Min storasyster ringde halv 6 nu imorse och berättade att planet från Stockholm -> Chicago -> LA som går kl 10:15 har landat i Oslo istället och dom passagerare som vill åka med ska befinna sig ute vid Arlanda senast kl 7 nu på morgonen för att sedan åka med buss upp till Oslo och ta flyget därifrån! Vilket betyder att mamma förmodligen kommer missa planet i Chicago (men mamma får hjälp av personalen där att boka om sin biljett, är visst jätteenkelt sa Madde).  
"SK 945 Stockholm to Chicago has re-routed and is planned to depart from Oslo on Wednesday  the 21st of April . Busses will transport all passengers between Arlanda, Stockholm and Oslo. Please be at Arlanda at 07:00 CET at latest". - SAS hemsida.
Så nu är mamma och pappa påväg till Arlanda och jag sitter här och kallsvettas framför datan för att försöka hänga med om flygets planer ändras igen. Är så nervös för mammas skull, stackarn... (hon var jättenervös för att åka till LA själv och så ska man helt plötsligt sitta på en buss i 5h till Oslo!?) Guuuuuud, vet inte om jag kan somna om. Magen är full av fjärilar just nu och är helt spänd i hela kroppen. Snälla flyg, gå som planerat...? Bad pappa ringa sen för att berätta hur det går och om mamma kommer iväg eller inte så får se. Tar nog nån timme till.... *suck* 

2 kommentarer:

  1. Allt det här är bara K A O S ! ! ! Det är nog inte meningen att vi ska bo i sverige efter allt hahaha :D

    SvaraRadera
  2. Jaa... om mamma inte kommer fram idag så ser jag det som ett tecken :/

    SvaraRadera

❤ Sharing is Caring ❤