onsdag 30 juni 2010

sammanfattning av Twilight Movie Night! del 2

Det  var inte bara filmerna som gjorde kvällen så underbar. Det var även gemenskapen med alla fansen, att alla var där för samma sak, att få se Eclipse först. Även om man inte känner varandra så sitter man och skrattar tillsammans och man känner att man "hör hemma" på nått sätt. ( ̄∀ ̄) Känns skönt att veta att man inte är den enda i hela Sverige som är så galet 'obsessed with Twilight' XD 

Det slutade vid 2 på natten och kom hem runt tre på morgonen med galet ont i ryggen, ingen känsel i rumpan och ögonen formade till fyrkanter men det var det f*n värt!  


Måste bara säga CGI:n och specialeffekterna var sjukt mycket bättre än i dem andra filmerna och det var kul att dem andra i Cullen familjen och 'the Wolfpack' fick stiga fram och ta en större roll i filmen än i dom tidigare två. Nu så såg även Nikki Reed (Rosalie Cullen) precis ut som jag alltid föreställt mig Rosalie medan jag läst böckerna. Sminket och håret var perfekt! Skådespeleriet var jag också mycket imponerad av, speciellt utav Jackson Rathbone (Jasper Cullen). Man märker att dom börjar 'fånga' sina roller nu. Min favoritscen var nog... kan inte bestämma en men tyckte framförallt om när the Wolfpack var med eftersom det verkligen såg ut som stora vargar i denna film! Dom såg bra ut i NM också men dom såg MYCKET bättre och verkligare i Eclipse. Tror nog jag kommer gå och se Eclipse igen inom en snar framtid ;)

Eclipse kommer säkert vara min favorit tills den sista filmen i serien Breaking Dawn kommer på bio den 18 november 2011. Eftersom boken är så lång (nästan 800 sid) och dom vill få med så mycket som möjligt så kommer filmen att delas upp i 2 delar. Och för att få filmen så lik boken som möjligt ska även författaren av böckerna, Stephenie Meyer, vara en av producenterna. Spännande!! (-^▽^-)

7 kommentarer:

 1. Låter som att du hade kul! Ska själv ta och spana in Eclipse men det blir nog inte förrän nästa vecka, är på landet :)

  SvaraRadera
 2. Det ska du DEFINITIVT göra!! XD

  SvaraRadera
 3. Twilightnörd30 juni 2010 16:17

  Klickar mig runt på olika bloggar och sidor för att se vad dom som gick på twilight maratonet igår tyckte och än så länge så verkar alla tycka att den är jättebra!

  Själv ska jag se eclipse ikväll, längtar så mycket! >_<

  SvaraRadera
 4. Hoppas du får det kul! Hade gärna velat gå ikväll också men verkar som att alla fans från igår tänkte samma sak och nu är det nästan fullsatt överallt, haha!

  Får väll bli om nån vecka eller nått för mig ;) tror inte jag kan vänta så länge men vill ju inte gå själv...

  SvaraRadera
 5. Visst var den bra!! hade samma känsla som du efter, kunde inte riktigt fatta att man sett den! Twilight kommer alltid att vara speciell, det var då jag blev förälskad och den går ine riktgt att jämföra med böckerna eftersom den är så olik men eclipse, Woohoo för fan! New Moon såg jag faktiskt 1 gång själv på bio. Jag är inte den som tycker om att prata under filmen så det spelade ingen roll för ig. Känner på mig att Eclipåse kommer jag att se på flera gånger själv för den måste ses om och om igen! helt underbar!

  SvaraRadera
 6. Håller med om att det där var en kväll som jag kommer att minnas klart i resten av mitt liv! Det var jättekul att gå och se den tillsammans med dig Marie! Vet inte om jag kommer att kunna stå ut så länge som tills nästa år! ;___; Det är så lång tid kvar.. tyckte verkligen att dom gjort en STOOOR förbättring jämfört med de förra filmerna XD skulle också vilja se den igen!! <33 jag ser den gärna tillsammans med dig igen!! <333

  SvaraRadera
 7. hihi jaaa så sjukt underbara bökerna är asså! Längtar ännu mer efter att se eclipse nu :D (har inte hunnit göra de än...) verkar som att den varit grym! Hoppas du också har de bra sötis! Träffade abby, madde och helene idag också :D va söt abby va! Jag lovade att jag ska dra med dig ut när jag fyller 18 hehe då blire party marie :D vi får ta och ses nån dag snart puss!

  SvaraRadera

❤ Sharing is Caring ❤