tisdag 22 juni 2010

Fynd

När vi ändå var ute så passade mamma på att springa in på Systembolaget för att köpa till midsommar så hon hade det gjort. Hon köpte bl. a nån cider med smak av kiwi, smultron och jordgubb. Såg jättegod ut. Ska vi testa på fredag (det är väll då midsommar är??) Hon köpte även några flaskor med smultron, äpple och päron cider. Ska slå på stort och blanda med Vodka, haha! (MARIA! Detta är ditt fel! Du har fått mig att gilla vodka! XD) Brukar ALDRIG dricka annars och hatar smaken av alkohol, men när Maria fyllde 18 så hade hon tjejmiddag och gjorde nån supergod drink med smultroncider, vodka och färska jordgubbar i. Tror jag tyckte den var så god för att den inte smakade någe alkohol... hehe. Efter att vi varit därinne sprang vi in en liten snabbis på Lindex för att titta om det fanns nått på rean och utnyttja våra kuponger som går ut vilken dag som helst. Köpte en tunika och nya foundation-svampar (man ska ju byta ut svampen till en ny efter man använt den ett par gånger. Baciller/smuts/gammal foundation samlas i svampen och hamnar på ansiktet när man använder den vilket gör att man får finnar. Svampar suger ju in mer foundation än vad som hamnar på ansiktet så använder en borste till foundation och svampen för bl. a ögonen och till highlighter). Köpte även ett hårband (har en likadan i svart och eftersom jag använder den så flitigt ville jag ha en vit också). 
  Skulle kosta 200. Fick den för 20. KAP!  
Ville gå in på H&M och kika en snabbis (skulle byta en tröja men kom på när jag kom in att jag inte hade med mig den. Duuuh) Kom ändå -på något konstigt sätt, vet inte hur det gick till- ut med ett par shorts, en tunika och ett spettslinne. Allt för ca 200 kr. Kap där med ;)   
 
 
Aha! Hittade tunikan som jag ville ha! (var inne på HM för någon månad sedan och frågade expediten om dom hade dessa tunikor på lager i butikerna? (såg dem i en katalog som jag fått hem) Men dom sa nej, vi kommer inte få in den, den kan man bara beställa via katalogen. Okej, sa jag). Vad ser jag när jag kom dit idag då?? Jo, den hänger ju för fan där! Så nu slet jag åt mig en och köpte den.
 
Tack, mamma för att du följde med mig till läkaren och orkade gå in på affärerna fast du hade ont i huvudet~❤

12 kommentarer:

 1. Shiit, vilka kurvor!! :D Snygga kläder du köpte förresten! Gillar verkligen den sista :)

  SvaraRadera
 2. Nämen, TACK SÅ MYCKET! ^^ Vad glad jag blir nu, hihi! Mitt självförtroende är inte direkt det bästa så blir jätteglad när jag får så snälla kommentarer! (^o^)~❤

  SvaraRadera
 3. Du ska väll inte ha dåligt självförtroende heller?? :O Du är ju jättesöt! :)

  SvaraRadera
 4. nejmengud, nu skäms jag ju XD vad snäll du är❤

  SvaraRadera
 5. Håller med ovanstående kommentarer!
  Snygga kläder du köpt också, kanske man själv ska ta sig titt på H&M ;)

  SvaraRadera
 6. Jaa, det tycker jag verkligen att du ska göra! ^^

  SvaraRadera
 7. ja skit snygg sötis! jag mår toppen :D hur mår du vännen? pusss

  SvaraRadera
 8. ❤tack gumman!❤
  Ja, det rullar väll på XD

  SvaraRadera
 9. Tack för kommentarerna! Den blev stulen under eventet, hur vet jag inte alls! Tillbaa den får jag inte men jag hoppas jag får på försäkriingen!

  SvaraRadera
 10. de där drinkarna var verkligen gudomliga! du, jag och maria kan ju föra på dem innan va drar på krogen ;) <3

  SvaraRadera
 11. men ni och eran jäkla krog, haha XD ❤

  SvaraRadera
 12. där finns ännu smaskigare drinkar ;) haha, men du ska med någon gång och det vet du :) <3

  SvaraRadera

❤ Sharing is Caring ❤