onsdag 18 augusti 2010

Rawr

Huvudrollerna från den blod & sex-fyllda vampyrserien True Blood (som för övrigt är en utav mina favorit serier. Det handlar ju om vampyrer, såklart man tittar ;P ) Alexander Skarsgård (Erik), Anna Paquin (Sookie) och Stephen Moyer (Bill) visar allt på det nya omslaget av Rolling Stone Magazine som släpps i början av september. På omslaget poserar dom helt nakna endast täckta i blod. 
(Klicka för större)
Naken Skarsgård & Anna = Me like v(^o^ )
Moyer...DO NOT LIKE! (>__< ;) ~gaaaahhh! HATA HATA HATA! Han suger som skådespelare och ser ut som att han är hög dygnet runt. Ett tips till 'Bill' är att sluta titta upp från under sina ögonbryn hela tiden så du slipper ha samma ansiktsuttryck som tjejen i the ring... Det är inte sexigt. Plus hans humör-svängningar kan jag klara mig utan. Nä, han total förstörde den bild jag haft i huvudet av Bill medan jag läste böckerna så nu är jag helt solklart Team Erik.

ErikxSookie FTW!  
Hmm... undrar vilka producenterna kommer att para ihop i slutet av serien? Hoppas det blir samma - eller iaf liknande - slut som böckerna =D haha

5 kommentarer:

 1. sv.. du kan få KÖPA kläderna. typ 20-30kr st eller nåt.

  SvaraRadera
 2. säsong 3 av True Blood börjar väll nu på onsdag? :D LÄNGTAR

  (och håller med, 'Erik' är snyggare än 'Bill') ;)

  SvaraRadera
 3. "I wanna do bad things with you" ;) älskar sången

  SvaraRadera
 4. Jag har btw typ 2 avsnitt kvar att se av sasong 3. Den har sasongen ar sjukt bra :) ! Erik ar me mycke mer an i de forsta 2..

  SvaraRadera
 5. *jealous* Ville så gärna ladda ner hela säsongen som jag gjorde med säsong 1 men har ju lovat pappa att vi ska titta på det tillsammans ;) ..så får vara tålmodig i 4 dagar till, hehe :P

  SvaraRadera

❤ Sharing is Caring ❤