torsdag 5 augusti 2010

I did it

Jag gjorde det. Idag (eller sent igår kväll) så bestämde jag mig efter mycket grubblande att åter igen klippa luggen. Min lugg hade ju växt till den längd då man måste börja fundera på om man vill klippa den kort igen eller låta den växa, men bestämde mig till slut att klippa den. Trivs bäst så - för tillfället... - Vad tycks?
Klippte luggen själv, förresten! Har gjort det dem senaste gångerna för då vet man att man får den längd man vill ha (de flesta frisörer har ju en tendens att klippa typ 5 cm kortare än man bad om) Man ber om att den ska vara vid ögonlocket, slutar med att den är över ögonbrynen.. 
Premiär-bärning för mitt nya hårband!
Nu drar jag till Skärholmen en snabbis. Hej så länge!

7 kommentarer:

 1. Jättesöt!! ❤❤❤❤ ^_^

  SvaraRadera
 2. Ser ut som en docka <3 :D

  SvaraRadera
 3. Åhh, så fin du blev! Du passar bäst i hellugg :)

  SvaraRadera
 4. Och håller med dig helt och hållet ang. frisörerna! (eller ja vissa iaf... dom som jag gått till..) Dom klipper alltid för mycket och så brukar dom styla håret så konstigt efteråt x) Fast det är bara dem jag gått till... vet inte om alla är så..

  SvaraRadera
 5. Jaa, jag och mamma är precis likadana! Varje gång vi kommit hem från frisören brukar vi tvätta om håret och styla det så som vi vill XD (eller mamma gör det nu, jag har inte gått till frissan på snart ett och ett halvt år eller nått) :P

  SvaraRadera
 6. jätte fint sötnos! Bra val ;)

  SvaraRadera
 7. naaaw tack sötis! ❤ (≧∇≦)
  Och tack alla andra för era snälla kommentarer❤

  SvaraRadera

❤ Sharing is Caring ❤