tisdag 15 mars 2011

Äckliga typer

GAAAAHHH!!!! NOW I'M PISSED OFF!!
Idag blev jag så jävla förbannad på jobbet. Varför, VARFÖR, ska alla äckliga och jobbiga kunder komma till Skärholmen?? Är det en slags mötesplats för dom, eller? Måste fan berätta, är fortfarande skit arg. Okej, så idag skulle jag jobba igen, 12-18. Efter någon timme kommer det in ett gäng på 4 killar, ni vet, såna som tror dom är är as-balla och snyggast i hela världen? Pilotbrillor på sig inomhus, jeans som är till för en 10 åring och smaska på tuggummi. Mm, den sorten kom in, 2 utlänningar och 2 svennar, runt 17-18 års åldern kanske. (Hallå, borde ni inte ha passerat fjortis-perioden när ni var typ 13??) Hur som helst, dom ser att jag är upptagen och står och pratar med en kund så jag ber dom att ta en nummerlapp så hjälper jag dom snart. Tror dom väntar i typ 3 minuter tills dom börjar gå ut från butiken och vad fan tror ni att en av killarna gör? Jag står med ryggen till dem och när han går precis bakom mig så slår han till mig på rumpan och nyper tag i den!!? VA FAN!!??? Och den var inget litet nyp eller ett "råka nudda"-slag heller. Ett riktigt jävla grepp om min rumpa tog han och sen så sprang han ut ur butiken. Första blev jag så chockad så jag sa inget men sen efter någon sekund när jag återhämtat mig så skrek jag åt honom och hans vänner "DITT JÄVLA CP!!! OM DU RÖR MIN RUMPA ELLER ENS KOMMER I NÄRHETEN AV MIG GÅNG TILL ELLER OM JAG SER DIG I DEN HÄR BUTIKEN IGEN SÅ KOMMER JAG FAN ATT KALLA VAKTEN PÅ DIG!!!" Och dom försökte ju såklart att bortförklara sig "vadå? vi har inte gjort nått..." Jä*la äckel det finns.  
ARRRGGGHH!!! Var så jävla förbannad resten av dagen så det är inte sant. (Bad förresten resten av kunderna som var där inne om ursäkt för att jag skrek men alla sa att dom förstod att jag blev arg).

6 kommentarer:

 1. Usch, vilka äckliga typer det finns egentligen :/

  SvaraRadera
 2. riktigt omoget av honom! bra att du hotade med vakten! >:(

  SvaraRadera
 3. Ja, man undrar ibland hur dom kan få gå fritt...

  SvaraRadera
 4. Gud, riktigt fult gjort av den där grabben :/

  SvaraRadera
 5. Polisanmäl, det är väll sexuellt ofredande? Fast kanske lite sent för det nu....

  SvaraRadera
 6. Ja, det är det nog...
  Men OM han nu skulle vara så dum och totalt pantad att han kommer tillbaka och rör mig igen så har vi honom även på videokamera från första gången och då jävlar polisanmäler jag honom BUMS! >:@

  SvaraRadera

❤ Sharing is Caring ❤