måndag 22 mars 2010

New Moon 3 Disc Deluxe Edition DVD


Blev väldigt glad igår kväll, för jag ville ju ha "Bella's Box" (en limiterad 3 disc special utgåva som säljs i Skandinavien) men den är helt slut över hela internet och finns inte att få tag på någonstans! Min storebror jobbar på Media Markt och han skulle se om han kunde beställa hem den, men det kom upp att den ej är tillgänglig längre. Den är helt slut! 

Så satt och kollade lite på Target.com (en amerikanskt affär som säljer allt möjligt) innan jag skulle gå och lägga mig, för jag hade inget annat för mig och såg att det fanns en amerikansk verision: The Twilight Saga: New Moon 3 Disc Deluxe Edition DVD! Så ska be min stora syster att köpa den åt mig. 

Dom första två DVD skivorna är filmen och extra materialet som finns på alla andra DVD:er. Den tredje DVD:n är en 2,5 timmars aldrig tidigare sett extramaterial, så som borttagna scener som inte finns på dom andra versionerna. 

Ett måste för en Twihard! (= super fan av Twilight)Update: Min storasyster åkte till Target här om dagen och hon sa att den fanns så jag hoppas hon köpt den! Hihi Tack snälla syster!

1 kommentar:

  1. Har du en syster som bor i Usa? Jag har velat haft 3 disc twilight dvd hur länge som hellst men vet ingen som bor i usa. Lyckos dig!

    SvaraRadera

❤ Sharing is Caring ❤