onsdag 18 maj 2011

Numbers

Jag är så jäkla glad just nu! :D Min chef gav mig så himla mycket beröm idag när jag kom till jobbet! Man ska ha ett visst antal artiklar/kund, snitt/kund, omsättning/kund, osv.. och förra veckan så gav jag gärnet för att öka mina siffror som var lite för låga än vad man i genomsnitt ska ha per månad och nu har mina siffor ökat jättemycket! Min chef har skrivit ner allas namn i en tabell för att se hur våra siffror ser ut var 10:e dag under Maj och jag ligger riktigt bra till. Fjärde plats på snitt/kund och andra plats på artikel och omsättning/kund. :) Om det gick så bra under 10 dagar, tänk hur siffrorna kommer se ut om jag fortsätter såhär under 20 dagar till? Jag är lite stolt över mig själv.

Jag är tjatig, jag vet, MEN JAG ÄR BARA SÅ JÄKLA GLAD ÖVER MIN INSATTS OCH ATT MIN CHEF ÄR SÅ NÖJD MED MIG!! Hihi, min chef har gett mig beröm hela dagen om hur stolt och glad hon var att jag lyckats så bra. Hon sa att om det fortsätter såhär så kommer jag definitivt få chansen att bli fast anställd på Guldfynd (just nu är jag timanställd).

2 kommentarer:

 1. Grattis, bra jobbat :).
  Visst är det roligt när man får uppskattning från chefen.
  Är löjligt nyfiken på klänningen du ska ha till bröllopet, hoppas den blir bra när den är färdig fixad.

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket! ;)

  Hoppas jag också, haha. Får se om jag lägger upp en bild på klänningen när den är klar eller om jag väntar tills bröllopet :)

  SvaraRadera

❤ Sharing is Caring ❤