lördag 15 januari 2011

Om en månad sticker jag!

Idag är det exakt en månad kvar tills jag åker till Los Angeles! ^^ LÄNGTAR som en galning! Det ska bli så kul att äntligen få komma dit igen! Och idag var jag även på jobbet. Dom behövde extra personal så dom undrade om jag kunde komma in och jobba idag. SJÄLVKLART! Mer shoppingpengar till USA resan, mohaha! ;D Men en tråkig sak fick jag reda på, en kollega har fått jobb som butikschef på Guldfynd i Hallunda så idag var hennes sista dag. Även om jag inte jobbat där så länge så kommer jag ändå sakna henne. Hon var så snäll och hjälpte mig när jag behövde det så lite blöt i ögat blev jag när vi kramades hejdå :'( Även om detta är mycket tråkigt blir det ändå något positivt för mig eftersom hon att slutar så blir det en massa jobbarpass över. Och det betyder att flera av hennes pass går till mig. Så det är ju bra!                                   Som vanligt: dagens outfit!
Baslinne - Wet seal. Tunika - Lindex. Leggings - Target. Skor - Skopunkten

4 kommentarer:

 1. Hej, har du beställt kläder från wet seals hemsida? Har tänkt att beställa därifrån så skulle va bra o veta att man får grejerna :)

  (Du kanske får detta två ggr, datorn krånglade)

  SvaraRadera
 2. Jag har aldrig beställt från Wet Seal hem till Sverige, men de gånger jag beställt till en adress i Los Angeles så har det fungerat bra! :)

  SvaraRadera
 3. Hej, vad ska du göra i LA? Och hur länge ska du vara där? :) kram!

  SvaraRadera
 4. Hej! Jag ska hälsa på min storasyster som bor där med sin amerikanska man och sina två barn :) Jag ska vara där i ca 2,5 vecka ^^

  SvaraRadera

❤ Sharing is Caring ❤