tisdag 4 januari 2011

Middag med släkten

Idag kom släkten från Uppsala på besök och åt middag. Trevligt! :) Vanligtvis brukar vi alltid äta julmiddag hemma hos kusinerna men i år ville pappa pröva på att vara här och det blev lyckat! Oxfilé med potatisgratäng/potatisklyftor till middag och kladdkaka med skogsbär & vaniljglass till efterrätt. Mumsfilibaba! ;)
Klänning från Forever 21 (klicka för större bild)

5 kommentarer:

 1. trevlit. varför hade ni de mitt i veckan? Har alla jullov eller?

  SvaraRadera
 2. tisdagen var den enda dagen som mamma var ledig (och så ska vi till farmor på middag på fredag..)

  SvaraRadera
 3. vad fin och smal du är!
  brukar du träna? och om du gör det, hur ofta och vad för slags träning? :)

  SvaraRadera
 4. Jag kan svara på det där åt henne.. Nej, hon tränar inte.. Har nog inte tränat en endaste dag sen hon föddes.Och hon lever på chips och godis. Hennes kropp absorberar nog inte kalorier. Not fair! ;)

  SvaraRadera
 5. Hahaha! Ja, jag har tur! ;)
  Tack vad snäll du är Tove, men som min syster säger så tränar jag inte! ^^ Den enda "träning" som jag gjort är dans (Klassisk och jazz & hipp-hopp) som jag gick på 3 gånger i veckan. Dansade i ca 9 år men slutade med det för ca 2 år sedan.. (?) Den enda s.k. "träning" jag får nu är under kvällspromenaderna med hundarna. :P Som sagt så är jag född smal, men har faktiskt börjat tänka lite grann på vad jag äter. Dumt att börja samla dom dära extra-kilona nu när man snart ska utomlands, hehe ;D

  SvaraRadera

❤ Sharing is Caring ❤