lördag 22 januari 2011

Ibland undrar man...

Gud, så jobbiga kunder vi haft idag på Guldfynd! Först var det en utländsk tant som vägrade ta nummerlapp eftersom hon "bara skulle köpa en billig grej" så hon försökte tränga sig före alla andra hela tiden, men min kollega sa till henne att bara ta en nummerlapp istället för att stå och bråka så hon gjorde det tillslut. Sen när min kollega gick ifrån kassan så kom tanten smygande fram till mig och bad att få betala varan. Men jag sa samma sak till henne; att hon får vänta på sin tur för det finns en massa andra kunder som har väntat mycket längre än henne. Då sa hon "Men jag behöver inget kvitto, den kostar bara 20kr. Jag ger dig 20kr, inget kvitto". "...Priset spelar ingen roll, alla får vänta på sin tur". Då suckade hon bara. Sen så började hon fråga andra kunder om dom kunde betala åt henne. Men, va...? Seriously?? Då sa min kollega till henne att sluta störa dom andra kunderna och vänta på sin tur. Vet inte om hon gick eller om hon väntade på sin tur.

Sen så var det en tant som hade nr 1 och när hon var klar så kom det fram en indisk kille och sa "Jag har nr 9 och hon hade inte nr 1, hon hade nr 10." "Eh nej, sa jag då. Det stod 01 på hennes lapp". "Nej, jag såg det stod nummer 10". "*suck* Nej, hon hade inte nummer 10". Då tittar han på mig en stund. "Ok, får jag se hennes nummerlapp då?" "...Ursäkta??" "Får jag se hennes nummerlapp?" "Nej, det får du inte. Jag har slängt den, så det går inte men hon hade inte nr 10". "Jag vill se hennes nummerlapp, tack". "Ja det kanske du vill men det går inte. Vill du att jag ska rota bland soporna istället för att ta hand om kunderna?" "Nej, jag har nr 9 och hon hade 10! Jag vill se hennes nummerlapp". "Om hon nu skulle råkat ha haft nr 10, vad ska jag kunna göra åt det nu? Hon har redan betalat och gått för längesen...NÅN SOM HAR NR 2!?" Haha, sen så ignorerade jag honom :) men jag vet att det var nr 1 hon hade..

Sen så var det en svensk kille som kom fram till mig och sa "Ursäkta, men titta på min nummerlapp..." Nr 6 hade han "och titta på skärmen..." nr 99 står det där. "Det är något fel på skärmen eller med lapparna, eller hur?" "Va?" "Något måste vara trasigt, eller hur?" "Varför tror du det?" "Det finns ingen logik i det här." "...i vad?" "Med mitt nummer på lappen och numret på skärmen. Det är inte logiskt." "...Nähä, ok?" Sen så tog jag nästa kund och då kommer han fram till mig igen. "Men vad gör jag nu då?" "Eh...väntar på din tur?". "Jaha...Och hur vet jag när det min tur?" "...när någon ropar upp nr 6" "Jaså, ok". -_-' Ibland undrar man... Ja, det var mitt arbetspass det. Annars så har det gått bra idag. Ikväll kommer Micke och Linda på middag. Appropå middag, jag är jättehungrig! :(

3 kommentarer:

  1. hahaha herregud XD

    SvaraRadera
  2. hahaha.. ja du.. när ja jobbade i butik så va de så många puckon som handlade. man blir ju helt less tillslut.

    SvaraRadera

❤ Sharing is Caring ❤