torsdag 25 oktober 2012

Migrän

Nu börjar jag bli less!

Jag lider av migrän (som jag skrivit tidigare i bloggen). Jag brukar få det minst ca 4 gånger i månaden. Jag har migränmedicin som brukar hjälpa, men nu den senaste tiden så har medicinen inte lika stor verkan längre. 

Nu har jag gått med migrän i 3 dagar i sträck utan att det gått bort. Har ätit medicin, sovit, druckit men det ger sig inte. Just när jag tror att det börjar bli bra igen så kommer smärtan tillbaka.

Jag har bokat en läkartid imorgon bitti, så förhoppningsvis så hittar dom vad som är fel eller så får jag starkare medicin. Jag har hört att det finns dom som har så kraftig migrän att dom får ta medicin via spruta... fast det skulle inte jag våga... :(

Så, ja. Nu vet ni varför det är lite dött på bloggen ett tag.

2 kommentarer:

 1. Svar
  1. Gick OK. Hon skrev ut medicin som jag ska äta i 2 veckor för att se om det blir nån skillnad. Ska tillbaka den 9:e igen för återbesök.

   Medicinen som jag fick (kommer inte ihåg namnet just nu..) är egentligen för om man har högt blodtryck men den brukar även ges ut för att förhindra migrän. Än så länge har jag inte märkt någon skillnad, men det är medicin som tar ett tag innan den verkar.

   Jag "måste" även börja gå till en sjukgymnast också...
   Fick en remiss så får se hur/var/när det blir.

   Radera

❤ Sharing is Caring ❤