onsdag 15 augusti 2012

Nacka Djurklinik

I tisdags var jag och mamma till veterinären med lilla Tuffen. Han har kliat sig så mycket nu på sistonde och vi har tyckt så synd om honom så nu fick vi alla nog. Redan när han bodde hos min syster i LA så kliade han sig men han fick en salva som hjälpte. När han sedan kom hit till Sverige så började han klia sig igen ett tag men sedan gick det över. Men nu så har han börjat igen och det går inte över så nu vill vi få ett stopp på det hela. 

Veterinären sa att det såg ok ut. Hon tog skrapprov och allt. Supertrevlig var hon också! (All personal där är jättetrevlig och så personliga! Ett stort plus ska dom ha). Han har inte skabb (det hade vi märkt på en gång om han haft, btw. Vi har tre hundar till som skulle ha blivit smittade bl.a.) och han visar inga tecken på allergier. Det hon sa att han verkade ha var en infektion på ryggen (där han kliar sig) eftersom han inte hade något yttre lager med fett eller vad det nu var. Men han har fått salva och cortisontabletter som han ska äta i några veckor. Redan efter första dagen verkade han vara bättre! Skulle vara så skönt om man fick slut på hans kliande.
Men det är dyrt med veterinärbesök. 900kr nånting gick det här "kalaset" på... (endast skrapprovet gick på 350 kr..!) Men det är värt varenda krona om det betyder att han mår bra. ^^

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

❤ Sharing is Caring ❤