måndag 23 april 2012

På resande fot i 24 timmar

Äntligen är jag framme!! 
Det första planet gick bra, jag fick lite huvudvärk och tog en migräntablett så jag somna väldigt fort. Sov nästan hela vägen men då jag inte sov så satt jag och titta på film. Happy Feet 2 och The Hangover 2. ^^ Men det sista planet var skitjobbigt. Man fick inga kuddar eller filtar (dom sa att man inte får det när man flyger inrikes...) fast planet var 6 timmar långt! Och så skulle man vara tvungen att betala om man ville titta på tv, så det var ju jättekul. Försökte sova på det planet också men det var så jäkla obekvämt så det gick inte.
Jaja, vi kom fram tillslut :) 
Halvägs till NY!
Fanns massor att välja mellan ^^
Happy Feet 2
Svenskt plockgodis <3
Nu är jag supertrött så jag ska nog gå och lägga mig. Får se vad vi hittar på imorgon.

4 kommentarer:

 1. Jättedum fråga men jag blir så nyfiken så jag måste höra. Lösgodispåsen du har fotat, tog du med den i handbagaget för att ha på planet? Isåfall, sa de ingenting om det?

  Jag minns sist jag skulle resa till USA, tycker alltid 'maten' (mackorna) på flygplatsen suger så jag hade packat med mig en egen macka i handbagaget, den blev jag ombedd att kasta i säkerhetskontrollen..

  /Sarah

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det är inte alls en dum fråga!

   Godis är okej att ta med i handbagaget. Men mat och drickor kommer dom ta ifrån dig i tullen. (Jag kommer ihåg när jag skulle åka till LA för första gången (var ca 13 år gammal). Hade med mig yoghurt och 2 klementiner men det tog dom ifrån mig innan jag kunde gå in i USA. Jag är själv som du säger. Jag hatar flygplansmaten! Mår lika illa varje gång jag äter den...

   Men varje gång jag åkt så har jag haft godis med mig och ingen har sagt något om det. ^^

   Radera
  2. Och när jag skriver tullen så menar jag säkerhetskontrollen.

   Radera
  3. Jag måste få svara också. Du får ha med dig mat på planet, inte dricka, men mat får man ha med sig in genom säkerhetskontrollen (på flygplatsen i sverige). Problemet blir när du landar i USA, där kommer dom ta maten i tullen om dom ser den. MEN, du får ha med dig mat när du flyger, men inte dricka.

   Radera

❤ Sharing is Caring ❤