onsdag 7 juli 2010

Ny foundation

Åkte till Media Markt idag. Köpte mig 'Tim Burtons, Alice i Underlandet' på bluray. Har inte sett den så vet inte om den är bra eller ej, men Johnny Depp brukar ju göra bra filmer ;) Åkte även till Lindex där jag köpte mig en ny foundation! Den foundation jag har nu gör att jag ser jätteblek ut i ansiktet och min bränna syns inte (och när jag för en gångs skull lyckats blivit brun i ansiktet!) Inte direkt snyggt heller med blekt ansikte och brun kropp? (brunt ansikte med vit kropp är inte heller så snyggt för den delen) XD Så köpte mig två nr mörkare än vad jag vanligtvis brukar köpa. Hoppas att denna foundation inte är för mörk så att man inte ser ut som Kissie eller nån annan fjortisbrud ;) Isånafall så blandar jag bara ut den med min ljusare foundation så att färgen blir bra... 
Lóreals true match foundation är den bästa jag någonsin införskaffat, måste jag säga! Den är riklig, håller länge, sitter fint och finns även ett stort utbud bland färgerna. Det som också är bra med den är att den inte känns tjock på ansiktet, så det inte känns som en kaka eller en ansiktsmask. 
Brukar även använda Make Up Stores "Studio Foundation" som concealer.   

5 kommentarer:

 1. Letar efter en ny foundation (har samma problem som dig, får typ 'ghost-face' när jag har min foundation efter att jag solat). Och har precis kommit hem från egypten så är EXTRA brun nu! x)

  Är nyfiken på Loreal's men är lite osäker (just nu använder jag Maybelline). Ska man kanske våga testa...?

  SvaraRadera
 2. sv: Jag rekommenderar den S T A R K T ! Man behöver inte alls mycket för att täcka ansiktet, och den känns inte alls tjock eller "kakig"

  Kan ju prova lite granna på halsen innan du köper den? Brukar alltid jag göra (eller på insidan av handleden när det är vinter och man har noll bränna...)

  SvaraRadera
 3. Åhhhhhh, hata Kissie och alla fjortisbrudar! :/
  Läste hennes blogg förut men nu har jag fan slutat! Man blir ju bara förbannad...

  SvaraRadera
 4. sv: HÅLLER MED HELT!! Asså, man kan inte skylla allting på "en roll" som hon jämt säger. Vadå, så om jag går in i en affär och snor något så tar vakten mig, men så säger jag:

  "Men det var ju inte jag Marie, utan Just a Girl, min roll som jag har på bloggen"

  eehh...? okej?

  Nä, läste hennes blogg också förut men slutade jag med. Hon blir ju fan bara värre och värre, dummare och dummare och ful- nää fulare än hon är nu kan man inte bli ;)

  Nej nu var jag kanske för elak, men ändå. Hon är fan 19. VÄX UPP liksom!

  SvaraRadera
 5. nädå, håller med helt & hållet ;)

  SvaraRadera

❤ Sharing is Caring ❤