måndag 5 juli 2010

En andra gång

Har precis kommit hem från bion. Har nämligen gått och sett på Eclipse igen! ♥ (med syster och hennes man denna gång!) Fortfarande lika bra (...och Taylor är fortfarande mitt #1. TEAM JACOB -för filmerna i alla fall!). Jag får en sån varm känsla i magen varje gång efter jag varit och sett på någon Twilight-film så jag bara måste gå igen! ^^ Men det blir nog nån gång efter den 11 juli för då kommer Amanda hem från sin mamma igen (det är hon jag isånafall ska se den med)
Nej, men Madde ringde hem hit runt 4 och sa att hon och Josh tänkte gå och se Eclipse och undrade om jag ville följa med (för dem visste att jag ville se den igen) så jag hängde självklart med ;) Vi gick och åt middag först och sen blev det film. Madde tyckte att den var helt OK och Josh.... ja, han såg ut att tillbringa större tid med att blunda än att titta på duken så.. XD Nu ska jag gå och äta lite B&J glass (med kakdeg i♥) och senare blir det promenad med mamma & hundarna som vanligt. Fast får se om jag kan gå för vaknade med kramp i benet imorse och det har inte släppt än =S

2 kommentarer:

  1. Fin blogg! Oj, har du sett den två gånger redan? Själv såg jag den för några dagar sedan och håller med dig om att det är den bästa av filmerna ^^ Fast jag kommer nog vänta på dvd:n istället :)

    SvaraRadera
  2. sv: Tack!
    Haha, jaa jag är en liten obsessed Twilight-geek fullt igenom XD (a)

    SvaraRadera

❤ Sharing is Caring ❤