tisdag 26 april 2011

Min klänning till bröllopet är beställd!

Nu så har min storebror hjälpt mig att beställa min klänning till bröllopet. Åhh den är så fin! Kan knappt vänta tills jag får se hur den ser ut i verkligheten :D Jag beställde den i en "Royal Blue" färg. Kommer bli jättefint!
Tänk er klänningen i den här färgen. Gaaaah så snyggt! <3

4 kommentarer:

 1. Vilken vacker klänning! :)

  SvaraRadera
 2. Tack! Hihi, det var därför jag valde den ;)

  SvaraRadera
 3. Jag har läst din blogg ett tag nu, tror jag ramlade in via din systers blogg och nu måste jag bara få säga att du är galet snygg.
  Brukar alltid sitta och beundra dina kläder och ditt hår (låter som värsta knäppisen) men jag menar på ett icke knäppo sätt.
  Du får alltid till det så snyggt med hår, smink och kläder och om jag någon gång försöker kopiera en extra snygg frisyr du gjort eller outfit så ser jag bara rolig ut :).
  Du kommer att se skit snygg ut i klänningen ha en bra dag :).

  SvaraRadera
 4. NEJ, men Gud du låter inte alls knäpp, haha! ^^
  Jag blir verkligen jätteglad av så här snälla kommentarer ❤ :D Mitt självförtroende är inte det bästa direkt så sånt här betyder verkligen jättemycket för mig. :)

  Du ser säkert jättefin ut, det är alltid så när man ska pröva sig på en ny stil eller en frisyr. Vet du hur många gånger jag brukar få träna att sätta upp håret eller locka håret på ett speciellt vis? Övning ger färdighet - eller vad man nu brukar säga, haha. :)

  Hoppas att du tycker om min blogg och stannar kvar och lämna gärna fler åsikter och kommentarer, det blir roligare att skriva då! ^^

  Kramar! ❤

  SvaraRadera

❤ Sharing is Caring ❤