torsdag 25 april 2013

One braid - Three different styles.

Denna frisyr har jag burit flitigt den senaste tiden. Dels för att det (äntligen!!) börjar bli varmt ute och dels för att det är bekvämare att inte ha håret i ansiktet när jag jobbar. Jag gillar egentligen inte att ha håret uppsatt (jag tycker inte om min ansiktsform) men jag har fått så otroligt många fina kommentarer när jag varit ute så nu känner jag mig bekvämmare med uppsat hår. ^^

En lite "glammigare" hårstyling till den som har tröttnat på att ha en vanlig knut eller hästsvans. 

Allt du behöver göra är att göra en inbakad fläta som börjar framme vid pannan och så flätar du på ena sidan av huvudet ända tills du kommer till mitten av nacken. Då fortsätter du bara att göra en vanlig fläta och sedan så "snurrar" du runt flätan så det får en form som en blomma nästan. (Som på bilderna nedan).

The bride~
Perfekt frisyr till dig som är bortbjuden i sommar. Kanske till ett bröllop eller ett dop? Ett annat tips är att sätta små blommor längs fläta -perfekt till midsommar!

The casual~
Perfekt om du ska ut på en shoppingrunda eller en fika. Jag har burit alla olika stylingar till jobbet och det här är den jag bär mest. "Office-chick" ville jag kalla den först men den funkar till andra tillfällen också. 

The glam~
Fram med bling-blinget! Om du ska på någon fin middag eller något event kan detta kanske vara nått för dig. Det jag har i håret är faktiskt ett örhänge. Jag har provat att bära dem i öronen men dom är så tunga så jag använder dom till håret istället. ;)

Hoppas du blivit inspirerad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

❤ Sharing is Caring ❤