lördag 26 maj 2012

Ciaté Caviar Manicure

Köpte det här Ciaté Nagellacket från Sephora för $25. Man kunde även välja mellan svart och pärlfärgat men jag köpte den regnbågsfärgade (vilket jag ångrar nu i efterhand - jag borde ha köpt en av varje!). Och som ni ser är det här inget vanligt nagellack. Det är ett litet kitt som kommer med ett vanligt nagellack (som är extra snabbtorkande) och ett lack med pärlemorskimrande pärlor för en 3D-effekt. Man får även en liten sil med så man kan hälla i alla resterande pärlor igen som har hamnat bredvid under pysslet. Jag tycker det ser så himla sött ut! :)

Jag gjorde bara två naglar på varje hand (för jag ska till jobbet i morgon och vill inte riskera att pärlorna åker av).

Vad tycker ni om Ciatés nya lack? Yes or No?

4 kommentarer:

 1. va fint de blev! och roligt att du bloggar igen :)

  SvaraRadera
 2. Tackar :) haha, får se hur länge jag skriver den här gången.. ;)

  SvaraRadera
 3. Riktigt snyggt!
  Hur länge håller det? :)

  SvaraRadera
 4. Tack så mycket!

  Efter att jag tagit bilden så prövade jag att sätta pärlor på alla fingrar och dagen efter, efter en lång dag på jobbet och mycket piller med smycken så hade nästan alla pärlor på mellanfingret, pekfingret och tummen lossnat.
  Men på lillfingret och ringfingret så satt dom kvar.

  Vet inte om det bara är jag som inte satt fast dom riktigt ordentligt eller om jag kanske inte gjorde dom "rätta" aktiviteterna om man ska ha såna här naglar. Hur som helst så var det snyggt, men hållbarheten varade inte så länge tyvärr.

  SvaraRadera

❤ Sharing is Caring ❤