lördag 17 mars 2012

My Order from Forever 21 ♥

Detta ligger och väntar på mig borta i LA. Beställde mest shorts och bas-tröjor den här gången. (Passade på för det fans linnen för bara 15 spänn! Dom jag har nu börjar bli lite slitna..) Men mitt kläd-shoppande är långtifrån klart. När jag väll är där så går jag All Out! ;) Ska försöka att inte göra av med alla pengar den här gången, hahaha. Försöka...

Madde, kan vi inte besöka South Coast Plaza igen när jag kommer? ;D

Om en månad drar jag ♥ :)

4 kommentarer:

 1. Har inte vågat handla på forever21s hemsida hur lång är leveransen och vad kostar portot och så? :o bästa affären dock, när jag var i new york fick pappa släpa ut mig ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man kan tyvärr inte beställa från USA till Sverige längre. Man kunde det förut men nu har dom slutat med det.

   Om jag skickar till min systers hus (LA) så tar det ca 2-3 dagar (dom bor jättenära där F21 har sitt huvudkontor) och det är gratis frakt om man handlar över $50. Om jag ville skicka paketet hit så skulle det ta ca 3-4 veckor och frakten berodde på hur mycket du handlade för. Men man fick räkna med minst 400-600 kr...

   Så därför beställer jag alltid när jag vet att min syster ska komma och hälsa på eller när jag ska åka till henne.

   Radera
 2. Nice. Kartongen är brooonto stor. du kommer inte få plats me nå mer i väskan haha. Men, kan du ta bort min adress fr bilden? Vill inte att folk ska se den :) Taaack.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oops, det tänkte jag inte på! Sorry!

   Haha, joooodåå, jag har mina knep! Rullar ihop alla kläder till små "vårrullar" så får jag plats med hur mycket som helst ;)

   Jag struntar i hur många väskor jag får betala extra för: ALLT SKA MED!! XD Hahaha

   Radera

❤ Sharing is Caring ❤