söndag 4 december 2011

Julbord och show på Grand Hotel

Var på julbord med jobbet i tisdags. Middagen hölls som vanligt på Grand Hotel och det bjöds åter igen på en julshow. I år var det Jerry Williams som stod för inför publiken. Förra året var det Martin Stenmark. Ska jag vara ärlig? Ingen av dessa är egentligen mitt val av musik men ska jag välja en så blir det Martin Stenmark. 
1. Han sjunger dom underbara låtarna i en av mina teckande favorit filmer; Spirit - Stallion of the Cimarron. 
2. Han ser bra ut och var underhållande att titta på. 
3. Jag hade ingen jävla aning om vem Jerry Williams var... Jag trodde t.o.m. att han var britt eller nått (men han började prata svenska med publiken så jag insåg att han inte var det...lol). Visst, han var helt ok att lyssna på men inte alls mitt val av musik. Det är är mer min smak av musik ;)  


Valde svart sotade ögon inför kvällen. Dock är jag inte så van vid att bära svart ögonskugga (brukar ha mer neutrala färger som t.ex champagne och mörkbrun) och var rädd att se ut som en panda runt ögonen så jag tonade ner det lite med silver och highlighter. 
Bilderna är tagna efter att jag kommit hem från middagen, ca 6 timmar efter att jag sminkat mig så färgerna är inte lika starka (och så förstör kameran lite).
Hade på mig min röda spetsklänning från Nelly :)

2 kommentarer:

  1. Jättefin. Såg inte att de va du först på första sminkbilden :D

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket! :D Är dock inte alls lika duktig som du ❤

    SvaraRadera

❤ Sharing is Caring ❤